Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kysser dina blinda ögon





Det halvkrisar för dej igen

Jag kysser dina blinda ögon

med en glad dröm som jag

brukar när du är olycklig

Jag spänner blicken i ditt

kaos, i dina dämoner

som bara vill krossa oss

Men inget kan rå på vårt

heliga förbunds styrka

Du ska inte tänka så mycket,

du ska känna min ömhet

och din... jag masserar dej

mjukt och sjunger för dej,

du storgråter i min famn

och jag viskar ditt älskade namn,

du berättar för mej om

terrorn, om kriget vi aldrig

ensamma kan vinna, endast

om vi släpper in Gud och

änglarna i vårt inre.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-08 21:56



Bookmark and Share


  marie-helene
Underbar text om att kämpa tillsammans och med Gud..
Ja vi behöver varann...
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP