Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
666... mina mardrömmar


Jag reser mej igen



Vidriga, perversa, hysteriska, vedervärdiga, onda människomonster

försöker knäcka mej... mobba mej så att jag blir psykotisk

igen... och jag tappar bort min humor, även fast jag borde skratta

ut dom, tappar bort livsglädjen, känner mej utmattad och slut.

Men som Thorsten sjunger: Jag reser mej igen... alltid,

med Guds hjälp och mina skyddsänglar, vänner och katterna!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-10 22:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har en styrka som få...
2012-07-11

  walborg
Bra.
2012-07-11

  Bibbi VIP
"Den rättfärdige faller sju gånger och står åter upp"

Ordspråksboken 24:16
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP