Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-07-11


 



Slösaktig kärlek


Skramlar mynt
Vecklar ut sedlar
Plockar i min plånbok
En för en
Valörer fyllda med kärlek
Jag kastar alla
Mina kyssar
Krona eller klave
Räcker dig handen
Här ta emot
Alla mina kramar
Spendera tillsammans
Med mig
Kärleksord skrivna på…
Slösar så att du ska förstå…
Att jag

Älskar dig

Till,,
        och,,
                 med


Semla
Vet
Jenny
Vet
Carl
Vet
Gustav
Vet
Ers majestät Carl XVI Gustav, Konungen
Veeet!!!

För jag lägger dem i mitt hjärtas
"Bank, bank, bank"
BANK

Och vet att vårt sparkapital
Kommer att växa
Med ränta
Räcka, hela livet ut
För
Så länge jag inte är fattig
På dig
Är jag rik!


I mitt hjärtas "BANK"

 

©
/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-07-12 14:01



Bookmark and Share


  marie-helene
Åh så vackert skrivet,tecken på
att du är helhjärtad! Gillar mycket!
2012-07-12

  träsnidaren
Mycket bra skrivet. Härlig text till en lycklig man!
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP