Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cykeln


Solvarm kvällning
cykeln tickar
syrsorna svarar




Bunden vers (Haiku) av Nitram P
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-15 17:55



Bookmark and Share


  Minkki VIP
:-)
2012-09-01

  Gunwale VIP
Ljuvlig sommarbild!
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P