Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bemannad dumhet allt vanligare

Läste om den blåsta bruden som plötsligt klagar
det var den gamla vanliga visan
jag beklagar

hon njöt sitt jobb på ett bemanningsföretag, det vill säga hon hade valt den väg där hennes lycka kostat någon jobbet

nu fick hon sparken, hon är gravid
då passar det att klaga

när hon drabbas av det hon gjort mot andra är det bara att tiga och gilla läget




Fri vers av Pulvermos
Läst 207 gånger
Publicerad 2012-07-19 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvermos