Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ler när jag ser hur bevisan hopar sig. Speciellt Folkpartiet borde väl skämmas. De har ju i alla tider påstått sig vara skolans beskyddare och utbildningens välgörare. Det är lätt att snacka, men verkligheten är tydlig:


När sanningen syns

Så kom den då äntligen
rapporten
beviset
det synbara

ändå står de kvar
i sina mörka valv
hyllar sin dumhet
och förstör

de privata skolorna
följer medvetet
den utstakade vägen
bryter mot lagen

vad är väl ett bibliotek
mot välfyllda plånböcker
i vinstjagandadets tid
när skolorna offras

Björklunds lek
lyckas inte
kommer aldrig att tjäna
någon annan än mammon

och Hägglunds kristna
förvirrade budskap
är som alltid
långt från Herrens vilja

nej kasta ut högern
stäng kyrkorna
befria Sverige
från det onda

låt civilisationen
det friska
fria
spira och gro




Fri vers av Pulvermos
Läst 202 gånger
Publicerad 2012-07-20 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvermos