Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryfäners molos cittrabugg allom glädje





Tryfäners molos cittrabugg allom glädje

Billykolly solinama alfa novus stadsnatt

Dina vackra ögon serpses studebaker

Soldum mixom tralala frast nogga bung

Förtröstans jitterjam fylin fux yrkesval

Voxum niospännare vokalers inspiration.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2012-07-24 03:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP