Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland molnen finns allt jag är

Högt där upp
svävande fritt
mina drömmar

min längtan
att känna mig
hel

som regn
faller kras
går itu

allt jag suktat

men Hon
ni vet just Hon
den kära

svävar fritt
högre och högre
nära Gud

låt oss rutcha
längs regnbågens färger
i gnistrande sol

landa mjukt
bland de moln
jag inte gråtit slut




Fri vers (Fri form) av Pulvermos
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-24 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvermos