Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förr hade man gardiner och mattor för att slippa drag och kyla. Än lever vanorna kvar. När ska människan våga tänka själv?


Är kärlek sex, eller sex kärlek?

Så skön var den
njutningen
att den måst tuktas
styras upp
förseglas

för fria varelser
vågar vara
tänka
och finnas till

inte för kvinnor
blott horan
skänker njutning

aldrig mellan män
ack ve
sådan kärlek
förskjuts

blott det gifta paret
får njuta
sin kroppsliga lust
utan synd

så ser det ut
i den värld
de tror
ja är övertygade om

Vår Gud vill ha




Fri vers (Fri form) av Pulvermos
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-24 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvermos