Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hötorget ?!

Där stod jag mitt i Stockholm
och jag röt så jag blev rö
DET HÄR SKA VA ETT HÖTORG
OCH NI HAR INGET HÖ!




Bunden vers (Rim) av stenhur
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-31 09:54



Bookmark and Share


  Njord
nej inget hö längre på det torget!
Skrattade gott åt din text!
2012-08-20

  walborg
Nää se Stockholm har tappat sin själ på många platser - Klara-kvarteren intill t ex ...
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur