Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på döden

Jag vet att du är ledsen, jag vet att du är rädd.
Jag vet att döden väntar, att du ej är beredd.

Det kom så väldigt hastigt, din sjukdom blev din borg,
där du nu sitter inlåst, i sällskap av din sorg.

Vad gör man för att lindra, hur skänker man dig tröst,
när orden bara skapar, ett eko i ditt bröst.








Fri vers av clueless
Läst 463 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-05 20:37



Bookmark and Share


  Skogsfen.
Vackert om ett mycket tungt ämne. Berörand.
2012-08-05

  bittemi VIP
Starkt berörande är dina ord!
2012-08-05

  Celticgirl
Denna text var kort men med ett starkt genomströmmande budskap
När jag läser känns det som om diktjaget upplever en form av hopplöshet om hur hen ska agera i sin givna situation... Det är inte alltid lätt att veta vad man ska göra när allt känns hopplöst...
2012-08-05

  Veronika Forsberg
Jättestarkt! tycker mycket om din text!
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

clueless
clueless