Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag satt och filosoferade en lördagsnatt och kom fram till följande;


-Tänk om-


Tänk om vi egentligen är energier som kom till jorden för många 100 000 tals år sedan för att verka och vara underbara varelser.

Tänk om vi från början var byggda av 12 strängade DNA spiraler vilket skulle ha gjort att vi egentligen var helt kompletta (d.v.s att hjärnan och "själen" skulle ha jobbat ihop på ett sätt som de flesta nu inte ens kan tänka sig).

Att vi från början goda och kom från ljuset som faktiskt är källan till information (och mörkret är brist på information) men eftersom planeten jorden var en s.k fri zoon så kom det andra varelser (från mörkrets sida) och laborerade med människans DNA för att sedan lämna oss människor med enbart 2 strängade DNA spiraler som lättare hade gjort att vi blev kontrollerade.

Tänk om vi blivit matade med information som inte stämmer och ifall bristen på tid till att själva kunna komma på vårt ursprung hade varit "planerad". Ja men ungefär som; Ju mer saker vi lär oss, desto mindre saker, kan vi själva komma fram till.

Hmm, det är skönt att filosofera då och då faktiskt.....




Prosa av Mirrie
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-12 02:13



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ja, tänk om, det kanske är så! i sådana fall vill jag dit :)
2013-09-21

  S.A.I. Steve Lando VIP
självaste Einstein laborerade med idéen kring energier, menandes att buddhismen låg sanningen närmast med dess energiföreställning, kommandes då från universums djupaste kraft, genomfarandes i allt som är, särledes det som i livet är.

till detta bör beaktas att det är kvinnan - d.v.s. den kvinnliga skapelsen - som har de essentiellaste energierna i sig, det är hon som för livet framåt, hon som är livsskaparen, livsföraren.

Livet är fokuserat samt centrerat i kvinnan, gudinnan.

2012-09-10

  Larz Gustafsson VIP
Jag skapades i min mors moderliv i början på sextiotalet och föddes den 1 juni 1961. Det innebär i realiteten att jag skapades nio månader tidigare.
Skaparen var Gud. Det är Han som skapar människor och allt liv.
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Mirrie
Mirrie