Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jepp!? :-/


!?

Tänk om man inte har råd att vara stödmedlem?

(Bara en tanke som slog mig)!?




Fri vers av Mirrie
Läst 309 gånger
Publicerad 2013-11-10 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirrie
Mirrie