Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kritiker



Jag kritiserar
du accepterar
allt havererar




Övriga genrer av Frälsaren
Läst 217 gånger
Publicerad 2006-02-08 11:53



Bookmark and Share


  sol
om man accepterar kritik
havererar de ju inte....*s*...
tvärtom - skapar harmoni..
men de va ett roligt rim.
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Frälsaren

Senast publicerade
Kritiker
* Se alla