Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han behövde aldrig skämmas. Så som de skäms vars gärningar gjordes för att fortsätta fly och blunda.


På korset

han dömdes ut
för sina sanningars skull
som plågade
de rädda

mången ting
blev han kallad
han som var
just kallad

uppviglare
sjuk
svekfull
lögnare

men de visste så väl
sanningen

därför är det få
som vågar möta

hans blick
för de vet
att han vet
att de vet




Fri vers av Pulvermos
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-27 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvermos