Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gula träskor


I mina gula träskor, gatan jag går fram.

Stenarna knastrar under och solen gör mej varm.

Människor i alla former, alla i olika roller,
tittar på mina gula träskor, säger å ler :- Där kommer en hygglo liten tjej.




Övriga genrer av dolly
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-02-08 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dolly

Senast publicerade
Äckelkänslan
gula träskor
* Se alla