Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bild, Rödluvan heter äppelsorten.


Be Undran

 

 

Du har dina gångsteg svängande och handen frimodigt följande

och såsom du skrattar högt åt ingenting

lägger du livet omkring

 

Jag är blott närsynta glasögon vid färden

och du, du är den vackraste själen i världen.

 




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-01 20:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligljust
gliitrande
2012-09-09

  walborg
En tillägnan från en mycket fin väl jordad människa
2012-09-03

  ULJO
Fin text till en vacker bild
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP