Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hav torn egen bild av denna ört som växer vid havet.


Höstad fast nära vår

 

 

 

 

Önskar jag höll dig

 

dessa år kanske närmre

men

 

vi var fallande då

så förlorade så

svårt att nå

 

kräng pansaret av

nu blommar haven.

 

fallfrukten nektargiven




Fri vers av Yrre VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-01 22:13



Bookmark and Share


  poetryGirl
vackert, fint poetat
2012-09-02

  ULJO
Havtorn är ju underbart gott, fin text förövrigt.
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP