Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TidiG

 

 

Sirligt lägger dagg i dimma

glitter över gårdags spår

för vackermönstret över liv

är alla stegen som vi går

 

I bland kan kanske det självklara

vara just bara det

och hur morgonrodnad formar sig

blir nattens hemlighet.

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-05 04:30



Bookmark and Share


  ULJO
Gillar denna mycket
2012-09-11

  walborg
Läser in en godhet här - en acceptans av livet som det är i sina minsta beståndsdelar
2012-09-05

  poetryGirl
ja-a detta gillas!
2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP