Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alliansen visar vägen

Nu är det bevisat
deras präktighet
lyckade ideer
samt att allt som bekämpar det vi kallar folkhem
är guld

för köerna är borta
på varje Apotek
fort som tusan
till kassan man kommer

och det är tur
för beskedet man möts av
är osedvanligt ofta:

Nej din medicin har vi inte
du får försöka hos någon annan

så istället för det gamla
ovärdiga Socialistiska systemet
där det tog fyrtiofem minuter
att nå kassan
få sin medicin

rusar man numer runt
halva dagen
letar och letar
känner sig som ett lurat svin

vi får hoppas folk inte begriper
att privatisering
inte har ett jota med folkets väl att göra
utan är den gamla vanliga kampen
mot solidaritet

Halleluleja




Fri vers av Pulvermos
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-05 07:43



Bookmark and Share


  mare VIP
Politiker kan man inte lita på !
2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Pulvermos