Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänligt.

 

 

Räkna inte den stackars gula citronfjärilen som irrade kring höst som senkommen

 

Nej, den ville bara visa tidigkomsten av det varma än fast

pilarna lägrar sina löv mot 

jorden, plöjd och mörk och öppen 

 

Den sa mig att kylan är all den där fasliga oredan som måste få tid på sig

 

och  jag smälte gult i hjärtevrån, ingen kyla ska komma därifrån.

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-12 22:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Levande & varma ord
2012-09-13

  poetryGirl
fin septemberkänsla!
2012-09-13

  kerstin skriver VIP
en skön dikt att värma sitt hjärta med bland höstlöv och kommande rimfrost
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP