Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är då meningen med livet?

Vad är meningen med livet då material och de sakliga ting är viktigare än människan?

Vad är meningen med livet i denna materialistiska värld, där djurens grundprinciper inte längre behövs?

Vad är meningen med livet om jag är en utav de 6 miljarder människor vars liv präglas av exakt samma sak?

Vad är meningen med livet?




Fri vers av Zac Fransson
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-14 00:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Efter syndafallet å den fallna världen har vi dock tron...som ger mening!
2012-09-14

  HelenaW
Ja det var en bra fråga. Att leva, inifrån och ut. Hela vägen, att våga njuta av livet. Inte gå och vänta på att saker ska hända, gör dem i stället. Sen om det är meningen eller inte med livet vet inte jag, men då har man ju i alla fall levt.
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Zac Fransson
Zac Fransson