Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skeenden.

 

 

Det händer att inuti blir ett

vattenfall och strömmar ut igenom

och att det bildas oaser runt anklarna där

små vackra fåglar sjunger och det ljudet

reser sig mot solen som låter sitt ljus falla

över ditt ansikte

då händer det att jag vet att du är

paradiset inför mina ögon,

 

allt ditt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-14 11:51



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Den sista versraden får en att tänka till och det gillar jag.
2012-09-20

    ej medlem längre
Sprudlande härlig
att läsa
2012-09-16

  ULJO
Denna var kärleksfull och vacker
2012-09-14

  walborg
Vackert om kärlek
2012-09-14

    ej medlem längre
Åh så vackert skrivet ...

orden böljar genom mina sinnen


applåder ...


2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP