Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvånande

 

 

Det finns skeende över vinter

och det isar sig i hjärtat där

skymning bryter mot dag

och jag har mitt och jag växer här

 

jag har inga knän att krypa med

jag är stolt över det som jag kallar mitt

och där jag är hemma,

där får jag finnas fritt

 

så har och solen, nedgång och natt

somligt kan vilas över

men jag står upp för mig själv

jag är vad jag behöver.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-15 21:35



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Stärkande.
2012-09-20

  ULJO
Gott att läsa dina texter
2012-09-15

    ej medlem längre
så fin..*
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP