Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför är det så svårt ?


Sluta att reagera

Det gör ont
att kolla över axeln
inte vara i din famn
Sluta reagera
Sluta kontrollera
när du går förbi.

Det är svårt att förlåta
när änglar faller förbi
Svårt att vara rättviss
när allt är bara skit.




Fri vers (Fri form) av DEvert
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-18 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DEvert
DEvert