Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror som flesta känner till den känslan... När någon viktig person går bort och vi stannar kvar.


Sakta sliter sanden .... (obehagligt)


Det är så tyst
Havet slår mot havets rum
Sakta sliter sanden

Havsvågorna kom med starkt

Havet mullrar retfullt
Över mina sår

För att minnas hårt
Blundar jag och går




Fri vers av DEvert
Läst 227 gånger
Publicerad 2013-04-16 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DEvert
DEvert