Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför är vänner så elaka ?


Orkar

Orka att förlåta
Svårt att prata
Ingen reaktion från er sida
Låter mig att gråta

Lång ifrån varadra
men ni är ändå brevid
Det gör ont men ni bryr er inte.
För er själva, utan mig.
Bara när ni behöver eller vill
pratar ni med mig.




Fri vers av DEvert
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-18 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DEvert
DEvert