Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del av min familj, gubbe och två söner en synnerligt solig dag.


Tacksamt

Åjo

visst damp det ner soliga dagar

hur blommade inte viden

och hur dagar samlade skratt

så blev sommaren liden

 

tänk hur sommarregn formar båge

hur molnen ritar sig

och alla ungarna

och du och mej

 

det må ha regnat mest vart kallt

och trist och blött

men där någonstans inuti

blev gemenskap fött

 

visor har spelats

vi har dansat en tid

nu till sommaren vi säger tack

och låter hösten ta vid.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-09-21 23:41



Bookmark and Share


  ULJO
Fint detta ska du veta
2012-09-25

    Birgersdotter VIP
Finfint
2012-09-23

    ej medlem längre
..." tänk hur sommarregn formar båge" Härligt formulerat! Skön rytm i texten med varmt budskap.
2012-09-23

    ej medlem längre
Varmt gemenskaphetsflöde
vilket vackert öde
2012-09-22

    ej medlem längre
skön..
2012-09-21

    ej medlem längre
Lövve ´ly.
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP