Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som kropp mot vila

 

 

jag har känt hur dagar faller

hur de rör mitt

 

som små sänkor . Vet jag då dagen läcker

då den förbrukas genom vart andetag

hur minsta tiden hovrar över sitt

 

hur den ler

 

hur jag andas fritt då

 

 

innan sömn faller




Fri vers av Yrre VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-22 22:41



Bookmark and Share


  walborg
Skirt och levande
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP