Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis Till Malins 31 års dag.

 

Vävda fluffmåln kan du sitta på och

mella sol och måne kan du vila din kropp.

Dina ögon kan ro i regn och med dina handflator kan du

smeka hela jorden med ditt hopp.

Du gör det med dem du älskar

 


Jag vet att de hör din röst när de blåser,

den som finns nära ituti

och jag vet att i alla dessa rum

är du så nära som någon kan bli.

 

Grattis fina ängeln Malin.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-25 07:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP