Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara så du vet

när fasan jagar tyst i drömmens lopp.
när argumenten sakta stryker din existens.
när du har fallit under den undre gränsen.

vet då.

att du är min vän.




Fri vers (Fri form) av akseli
Läst 333 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-25 20:21



Bookmark and Share


  walborg
Sällsamt vacker själ - kärlek är det
2013-02-11

  Ljusletaren VIP
Du detta var en sann och medmänsklig vänförklaring!
Du måste vara en klippa för dina vänner ;.)
/kram
2012-09-28

  Lena Själsöga Keijser
sannhetens vän skap
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

akseli
akseli