Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en stilla betraktan utifrån

 

genom mörka korridorer
med stenklädda golv,
alla andra har nog gått
med kaffe och tankar
och alldeles för mycket kvar
sorterar och rensar, kanske mer
i huvudet än på bordet
stänger känslor ute, maskinflickan
skruvar upp sig än ett varv

 

längtar inte förrän det är för sent

 

stannar upp, efter döden
färglägger den lilla världen
med leenden som glömts undan

 

bäddar rent, lägger blomblad
vattnar kvällen med vin

genom tiden lyfter ljuset

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-09-26 20:06



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
alldeles sinnligt vackert skriven
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP