Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lilla Ludde plockar lingon.


Klarnad.

 

Åser lövdansen

stampar takt med fot, dova duns mot jord

isad frost gömmer höst, det gröna som avstannat i tvekan

Hur jag öppnar till sist.

Mina händer gröper jord, vilar timmens klara dag.

 

så förunderlig är doften av sommarens sista andetag.

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-28 13:19



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt
2012-09-29

  Siggesdotter
Mycket närvaro i denna korta men innehållsrika dikt OCH med ett mycket vacker slut!
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP