Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän.

hur räcker tanke mot himmel

hur har du vila mot kind

och hur vet jag att du lyssnar

det enda jag hör är vind

 

så gråblek skuggan stannat

säg hur ska jag färga sorg

om jag valde eld och hav

hade det spelat någon roll

 

vidsträckt räcker hand

som frivilligt räckts ut

inom mig är du

utan börja utan slut.

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-09-29 19:48



Bookmark and Share


    J. Herward
''så gråblek skuggan stannat

säg hur ska jag färga sorg

om jag valde eld och hav

hade det spelat någon roll''

- Dessa rader gjorde ett stående intryck hos mig.


2012-09-30

  ULJO
Fin denna text
2012-09-29

    ej medlem längre
Mycket, mycket fint!
2012-09-29

    ej medlem längre
som en JOJK
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP