Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsperson

Jag rör mig mellan trivial och banal
Med en vardagspersons högst vanliga arsenal
Av språklig finess
Jag använder bukpressen för att hosta upp en sista flottig mening
Kväljningskänslan finns kvar som en syrlig bismak i strupen
När jag knappar in namnet på mästerverket
Taggar det, kategoriserar det som fri prosa
Och sjasar ut det som katter ur tvättstugan
På det stora hela är jag nöjd
Ja, jag menar relativt sett, med tanke på att jag ju inte skriver
Med tanke på att jag är en högst vanlig person
Som faktiskt inte har tid att känna efter så mycket




Fri vers (Prosapoesi) av armadillo
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-30 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

armadillo
armadillo