Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar alltså om att jag alltid skulle följa dig, vart du än gick.....


Friheten är likt ditt förflutna..

Solen sjönk sakta ned bakom de stora klipporna längs stranden.
Vinden blåste i trädtopparna.
En underbart vacker sommarkväll, en kväll som liknade ditt förflutna.
Vågorna sköljdes upp över mina fötter och lät sanden dras med.
Jag tänkte på dig, just på dig.
Men när mörkret föll på, tog jag av mig klänningen som lindrat min kropp.
Jag såg sakta ut över det oändliga havet, tog ett steg ut i vattnet och kände hur jag själv sköljdes med dem som ett sandkorn ut emot friheten.....




Fri vers av ***Alex***
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-02-11 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

***Alex***