Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI ÄR SOM VI SKA VARA

JAG ÄR DEN JAG ÄR
DU ÄR DEN DU ÄR
VI ÄR OSS SJÄLVA
VI ÄR INGA ANNDRA
VI ÄR ÄRLIGA MOTT OSS SJÄLVA OCH ANDRA....




Fri vers (Fri form) av bigmamma
Läst 227 gånger
Publicerad 2012-10-13 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bigmamma