Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIRT

Bury me in my own dirt,
I'm just another waste
On this earth.

The birds sang in the sweetest tone,
but I couldn't feel.
My heart, had turned to stone.

Tears created seas.
But nothing was here to ease.
Suddenly I saw everyone as a foes.

The pain started from my toes.
Up to the head, engraved with the pain inside
I suddenly died.








I gave up on life, before life gave up on me.




Övriga genrer av INDIEPOP
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-17 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

INDIEPOP
INDIEPOP