Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsvind

Dinglar med benen.
Åå vad jag gungar högt!
Varm kvällsvind smeker.




Bunden vers (Haiku) av Anna Carlsson
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-02-14 15:18



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mycket lekful och frikänsla
du frambringar i orden
vind, gunga, dingla
mycket bra
2006-02-16

  Jessica Ebbesson
Härligt befriande haiku.
2006-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna Carlsson