Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken i mörkret

Här står jag naken
inför Dig, blyg, generad.
- Släck lampan tack.


Här står jag naken
i mörkret är ju alla
människor vackra.


Här står jag naken
i mörkret, trevar mig fram.
- Du är väl vaken?


Jag ligger naken
här i sängen bredvid dig.
Lyssnar, du andas.


Jag ligger naken
med örat nära din kind,
kryper närmare.


Naken i sängen
under täcket är jag snygg,
dina andetag.


Samma andetag
under täcket, blossande
nakna i sängen.




Bunden vers (Haiku) av Anna Carlsson
Läst 569 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-21 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Carlsson