Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundmorgon

men nu då - jaha nähä
åt det här hållet då - nähä
jävla långsamma människa
men vad är det som luktar så gott
nu får du faktiskt ja faktiskt
tänk om det är den där collietiken
vänta vänta jag är inte färdig
så nu ska vi plötsligt iväg då
vänta vänta jag tror att jag måste
nähä nähä ja men tänk dig själv
om nån ryckte iväg dig
precis när du skulle sätta dig
men nu då fattar du inte att
det är bråttom - jo äntligen
fast nog skulle det vara skönare
om man slapp alla människor
runt omkring och du som står där
och ser generad ut och låtsas inte
bry dig om hunden som bajsar
och sen ska du komma med plastpåsen
tänk om nån skulle komma så där
och rota efter dig innan du dragit i snöret
jag kunde väl åtminstone få sprätta lite först
nähä och nu skall vi förstås direkt hem
men vafan den där jävla byrackan
dra åt helvete jävla idiot
nu ska jag ge dig en omgång - nähä
stryp mej inte fattar du inte att den där
jäveln skall bort härifrån - nähä
hem alltså ja bläng inte på mig så där
jag kommer jag kommer
men du skall inte tro att jag går före in
genom dörren där kan du stå och fumla
och så skall du förstås tappa dörrn så den
slår igen på mig - TYPISKT TYPISKT




Fri vers av stenhur
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-11 22:38



Bookmark and Share


  Järnkatten
En sån husse ;)..hehe, men min lilla tycker detsamma om mig, typ..
2012-11-14

  walborg
Åh vad jag skrattar. Precis just så! Jävla hundliv alltså! Skall man behöva vara hund här!!!
2012-11-12

  lodjuret/seglare VIP
'jag kopplar, jag kopplar'
(fritt från A Clockwork orange)
2012-11-12

    ej medlem längre
Skrattar gott!
Precis så skulle väldigt många hundar beskriva sina promenader :)

2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur