Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg


När du sover
viskar någon i ditt öra
det hemliga ordet
som styr universum.
När du vaknar
har du glömt det.
Men i sovrummets spegel
far ett landskap förbi
som i ett tågfönster.
Du är på väg.




Fri vers av Nitram P
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-13 14:24



Bookmark and Share


  walborg
Förunderbart att läsa
2012-12-13

  Marianne Räf
Det är nog många dikter dom har
det namnet. Har själv skrivit ett
par. Den här var fin, tycker jag!
2012-12-13

  Marianne Räf
Det är nog många dikter dom har
det namnet. Har själv skrivit ett
par. Den här var fin, tycker jag!
2012-12-13

  Max Poisé VIP
Hittade en liten tråd i din text som jag gillar. Du formar bilder med små medel och lyckas skapa en helt historia.

Bravo!
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P