Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tilltufsat hjärta

Ett tilltufsat hjärta, en dröm om något mer
Jag tittar i spegeln, en kvinna där jag ser
Hon tittar på mig och jag ser att hon ler

Då vet jag med ens att kvinnan inte kan vara jag,
Men hon kanske har varit det en dag

Hon känner igen sig, visst gör hon det
Men på något sätt är det som att hon redan vet

Inget kommer någonsin att bli som det varit en gång
Vägen tillbaka dit den är allt för lång

Hon vet inte om hon vill vara där hon är nu,
eller där hon var då,
det ända hon vet är att hon älskar dig så

Så som ingen annan har gjort, så som ingen annan kan göra
Hon älskar fast hon vet att det är dömt att förgöra
Förgöra hennes hjärta till sista slaget slått,
ta med sig hennes framtid och alla drömmar som hon sått

Det ända som kan växa är kärleken till dig som hon har,
den kommer för evig tid att alltid finnas kvar




Bunden vers (Rim) av AstridElisabet
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-14 22:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du måste vara fylld av värme. Syns genom dina ord.
2014-04-07

  Celticgirl
håller med föregående talar vemodig och vackert skrivet i rim.
2012-12-15

    ej medlem längre
vemodsvacker
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet