Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lek med eld

som små fjärilar av eld
fladdrar fingrar över hudar

bara en gång
blir en gång att alltid minnas
och aldrig ska jag glömma

blundar nu och känner
hur huden hettar

bortom allt det som är rätt,
och vad som kommer att vara sanningar

just där är vi nu
och leker med elden




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 335 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-09-20 20:48



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Den känns!
Calle
2014-09-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
en underbar lek, lek du på
2014-09-23

  Connie
Precis så, mycket bra!
2014-09-23

  Lars Hedlin
Het lek i stunden...bra skriftat
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet