Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger dig mitt hjärta

Förståndet säger att allt är så fel
Men hjärtat säger att du gör mig hel

Med hjärtat i händerna går jag till dig
Sträcker fram händer och säger
-"Du är allt för mig"

Du ser på mig länge, vi står tätt intill
Du viskar sen sakta
-"Jag vet vad du vill"

Vi står alldeles nära, vi står där helt still
Jag vet det jag drömmer det blir aldrig till
Du har någon annan det vet jag så väl
Någon som du älskar av hela din själ

Jag står där likväl med mitt hjärta till dig
I händer som darrar....

Jag ger dig mitt hjärta, det är ju till dig
Jag vill att du ska ha det för det tillhör inte mig




Bunden vers av AstridElisabet
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-15 16:14



Bookmark and Share


  soalf
Vackert och smärtsamt.
2012-12-26
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet