Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnig tv samlar vind


May Day!


Minns måndag

lite

utanför


Här!


Ta en

frukost

eller

snömat




Fri vers av Tean
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-02-17 18:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du. denna är underbar ju.
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Tean
Tean

Mina favoriter
Lilla frö