Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyalya


nu har jag flyttat till min nya lya
jag har fått en ny vän
som heter Julia igen
hon bor ovanför mig
och är en jättetrevlig tjej




Övriga genrer av Tean
Läst 505 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-29 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tean
Tean

Mina favoriter
Lilla frö