Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En omständighet

Känslan
Liten och trasig
En omständighet

Jag är en omständighet
Jag må känna mig liten men jag är en stor omständighet
Fel omständighet.
Fel omständighet på fel plats.
Platsen är ditt liv.

Jag vill skrika!
Jag tyckte att jag skrek
Gjorde jag inte det?
Ingen hörde..

Känslan du gav mig
Då första gången vi sågs
Den var för stor
Den fick inte plats inom mig
Mitt hjärta sprängdes, svämmade över

Jag tycker det borde synas utanpå..

Kriget som utkämpas inom mig
Känslorna som åker berg- och dalbana..
upp och ner upp och ner, loop, upp och ner upp och ner,loop
Suget i magen, pirret i magen, den skräckblandade förtjusningen

Det borde ju synas utanpå!

Jag är på flykt genom känslorna.
Jag har fastnat i kärleken.
Jag har fastnat i det som alla söker
och jag vill bara härifrån..

Att sitta fast här
Att sitta här utan möjlighet att bli älskad tillbaka
Det förtär mig inifrån och ut

Om inte nu, så snart
snart syns det utanpå..




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-27 19:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark gripande o sägandes
2013-01-04

    ej medlem längre
Tycker om dina fina ord.
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet