Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När månen läser


Månen drömmer
med öppet öga.
I drömmen
läser den en berättelse
som alla lyssnar till.
När den vänder blad
prasslar det i träden.
Över världens oroshärdar
svävar en stunds månfrid.
I staden råder skogens stillhet.
Havet är blankt som en insjö.
Bilarna har stannat.
Alla ser upp mot himlen
och lyssnar
på månens silversaga.




Fri vers av Nitram P
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-28 16:33



Bookmark and Share


  flygia
mycket vackert
2012-12-28

  Silverstripe
Stämningsfullt!
2012-12-28

  walborg
Tänk om det vore så i vår värld
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P