Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jojk som den kom sig, i ord.

 

 

Dagar kortar sig innan

de tar språng igen

under snön ruvar liljor,

stannat som de har av livssömnen.

 

stolt vakande håller granarna sina

grenar denna dag

kylan håller vindens röst inom sig

 

vattenstillorna glittrar av

 den lågt gående solen

 

Och jag, jag sjunger.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-03 11:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig jojk att
ta till sig
2013-01-12

    ej medlem längre
Spring is soon...
2013-01-03

  catharina.jerbo VIP
Och jag lyssnar till dessa ord sprugna ur en av de vackraste pennorna jag
vet. tack.
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP